Hvad er TOTUM kropsterapi?Kropsterapi er en moderne behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på både et fysisk og psykisk plan. 

En kropsterapeutisk behandling er en kombination af samtaleterapi, dybdegående massage, akupressur, aktivering af lymfesystemet, beroligelse af nervesystemet, zoneterapi og ledfrigørelse.


Udgangspunktet er helheden mellem krop og psyke

Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, lagres i vores krop på forskellig vis – oplevelser, erfaringer og følelser. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i vores organer og muskler. Og på sigt kan dette ofte føre til skavanker eller smerter.

Med kropsterapi er fokus rettet mod at finde de bagvedliggende årsager og ikke blot behandle symptomerne, og der arbejdes ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten. Ved kropsterapi frigøres fysiske og psykiske spændinger, og på den måde aktiveres kroppen til at helbrede sig selv.

Kropsterapi kan både hjælpe folk med fysiske skavanker, spændinger, smerter og psykiske problematikker som f.eks. stress, angst og depression, og hjælpe med låste følelser, som man måske slet ikke var klar over, at man havde.


Kropsterapi møder dig der, hvor du er

Uanset om du kommer med en spændt nakke, et knæ der gør ondt eller en øm skulder, så kan kropsterapi hjælpe dig med at finde frem til, hvorfor du har ondt netop dér i din krop.

Kropsterapi kan for mange mennesker skabe forandringer på områder som stress, angst, traumer, gigt, smerter, ømhed, piskesmæld, tennisalbue, museskader, ryg- og nakkeproblemer, eksem, allergi, astma, fordøjelsesproblemer etc.

Kropsterapi kan være et værktøj til at hjælpe dig med at få en dybere forståelse af dig selv og det liv, du lever, og derigennem få det bedre.

Torben Rindom / +45 22 74 28 71 / mail@torbenrindom.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk