FirmamassageDet er ikke kun muligt at få behandling i klinikken i Ringkøbing, da klinikken også tilbyder firmamassage - en behandlingsordning, der har fokus på medarbejdernes velvære samt på forebyggelse af arbejdsrelaterede skader, og som foregår ude i den pågældende virksomhed.

Ordningen kaldes for firmamassage, men det er ikke kun massage, som jeg tilbyder - det afhænger helt af hvilke ønsker og behov, de personer der er tilmeldt ordningen, de har. Som udgangspunkt, så tilbyder jeg de samme behandlinger under firmamassage, som jeg tilbyder i klinikken, men det er klart, at den tid der er afsat til de enkelte behandlinger, den kan sætte en begrænsning.

Ved firmamassage får I behandlingerne bragt lige til døren på arbejdspladsen. Alt det kræver er blot et ledigt lokale - jeg medbringer selv massagebriks og andet udstyr. Tænker du, at det kunne være aktuelt for dig og dine kolleger, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak på 22 74 28 71 eller rette henvendelse på mail@torbenrindom.dk.

Torben Rindom / +45 22 74 28 71 / mail@torbenrindom.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk