Sådan foregår en behandling med TOTUM kropsterapiEn TOTUM-behandlingen varer ca. 50 min., og jeg indleder behandlingen med at spørge ind til din situation og til, hvordan jeg kan hjælpe dig. Herefter foregår behandlingen på briksen, hvor du ligger under et tæppe iført undertøj.

Jeg arbejder med at løsne din krop ved hjælp af pulserende bevægelser, akupressur og eventuel ledfrigørelse af nakke og ryg. Nogle tryk kan forekomme smertefulde, men ved guidening til en fri vejrtrækning lærer du at slippe smerten og spændet, og du fornemmer en mere fri muskel. Jeg kan derfor hjælpe dig med at gå fra at have smerter et sted til at blive smertefri. Følelserne sidder i kroppen. Når jeg trykker på din krop, hjælper jeg dig til at skabe kontakt til dine følelser.

Du vil under en behandling opleve, at hvor der før kunne være spændt, kommer der efterfølgende en følelse af plads til bevægelse og liv. Du vil opleve større kontakt til kroppen, og du vil kunne bruge den til at rumme dét, der før føltes overvældende.

Torben Rindom / +45 22 74 28 71 / mail@torbenrindom.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk