Om klinikkenTORBEN RINDOM Kropsterapi & Sportsmassage er en klinik beliggende i Ringkøbing. Klinikken tilbyder kropsterapi og sportsmassage samt sportsterapi.

Kropsterapi er en effektiv, dybdegående og forløsende form for massage, som består af en kombination af akupressur, tryk i fodzoner, meridianmassage, afspænding af muskler, åndedrætsteknik og justering af led.

Med kropsterapien arbejdes der ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten, og der er fokus på at finde årsagen og ikke blot behandle symptomerne.

Ved kropsterapi frigøres såvel fysiske muskelspændinger som psykiske spændinger.

Sportsmassage er en dybdegående, fysiurgisk massage, som stimulerer lymfesystemet og blodcirkulationen og reducerer spændinger i musklerne. Behandlingsformen er oprindeligt udviklet til at behandle sportsskader og forberede atleter til yde deres bedste under konkurrence, men alle kan drage fordel af sportsmassage, da massageformen fokuserer på forbyggelse og helbredelse af skader på sener og muskler.


Om Torben RindomTORBEN RINDOM Kropsterapi & Sportsmassage drives af Torben Rindom, som er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og uddannet TOTUM kropsterapeut samt sportsmassør og sportsterapeut.

Uddannelser og kurser:
2020 TOTUM MasterClass (Overbygningsuddannelse for kropsterapeuter)
2020 Forsvarsmønstre og karakterstrukturer v/Psykoterapeut Anne Marie Troelsen
2019 Udvidet ledfrigørelse v/Søren Møller
2019 RAB registrering hos DAKOBE (Danmarks Komplementære Behandlere)
2019 Stress, Chok & Traumer v/Rudi Sorgenfri
2018 - 2019 Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære og Farmakologi
2018 - 2019 TOTUM Kropsterapeut
2018 5 Element-teorien og meridianlære v/Clauss Gylling
2016 - 2017 Sportsterapeut hos Sportskropskolen
2016 Sportsmassør hos Sportskropskolen

Udover arbejdet i klinikken har Torben i en årrække været tilknyttet det danske cykelhold ColoQuick samt det danske landshold i landevejscykling som behandler og soigneur.


Torben Rindom / +45 22 74 28 71 / mail@torbenrindom.dk
All rights reserved
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk